Arte Amanti Academy

Muziek, Klassieke muziek

Het kamerorkest Arte Amanti Academy geeft talentrijke jongeren niet alleen ervaring om met de besten van hun generatie samen te spelen, maar ook de kans om als solist met dit ensemble te debuteren in aanloop naar internationale concours, wat zowel letterlijk als figuurlijk een onbetaalbare ervaring is. Tijdens dit concert mag Berlaars talent Delphine Anseeuw samen met het orkest schitteren. Naast ons lokaal talent zullen de jonge talenten Liesl Vanoverberghe en Evelien Vaneysendeyk, beide winnaar/laureaat van de Young Belgian Talent wedstrijd 2022 het overbekende concerto voor fluit en harp van Mozart vertolken. Tot slot speelt cellist David Poskin, laureaat van vele internationale wedstrijden, de Roccoco variaties voor cello en orkest van Tchaikovsky. Niet te missen!

PROGRAMMA

Antonin Dvořák: Romance voor viool en orkest in F minor, Opus 11 (viool: Delphine Anseeuw)
Wolfgang Amadeus Mozart: Concerto voor fluit, harp en orkest in C major, K299 (fluit: Liesl Vanoverberghe, harp: Evelien Vaneysendeyk)
Claude Debussy: Rhapsody No. 1 voor klarinet en orkest (klarinet: Emile Souvagie)
Pyotr Ilych Tchaikovsky: Rococo variaties, Op. 33 (cello: David Poskin)

met: David Poskin (cello), Delphine Anseeuw (viool), Liesl Vanoverberghe (fluit), Evelien Vaneysendeyk (harp), Emile Souvagie (klarinet) en Arte Amanti Academy

Tarieven

Basistarief: 18.00 euro

- 26 jaar / Vriendenpas: 15.00 euro

UiTPAS-kansentarief: 1.50 euro