Reserveren scholen

Krijg de cultuurkriebel in Cultuurhuis Stroming!

Cultuurhuis Stroming wil het jonge brein stimuleren, prikkelen en uitdagen. Kunst en cultuur doen een beroep op creativiteit en zijn daarin uniek. Ergens in opgaan in combinatie met je emotioneel voelen. Met niet alleen blij of verdrietig zijn, maar juist ook met die andere emoties. De trots die je voelt als je iets hebt gemaakt. De uitdaging van steeds iets nieuws te willen verzinnen ...

Hoe eerder kinderen met kunst en cultuur in aanraking komen, hoe beter. 

Cultuurhuis Stroming wil een afwisselend programma aanbieden dat de ontwikkeling van het (zelf)bewustzijn bevordert. Door kunst en cultuur raken kinderen nauwer betrokken bij de samenleving en krijgen ze begrip voor andere normen, waarden en culturen.

Cultuurhuis Stroming reikt diverse disciplines aan: beeldende kunst, film, literatuur, theater en muziek. Elk kind van de lagere school komt op een receptieve manier in contact met kunst en cultuur door het bekijken van voorstellingen, maar ze kan ook actief deelnemen aan workshops tijdens creatieve lessen.

Cultuurhuis Stroming ondersteunt eveneens de KUNSTacademie muziek, woord en beeld en richtte de Techniekacademie op. Hier kunnen kinderen tussen 8 tot 12 jaar terecht op woensdagnamiddag.

We wensen jullie een creatief brein! 

 

Vul je gegevens in

Praktisch

Reserveren

Wil je een voorstelling boeken? Stuur een mail of bel naar 052 43 25 50. Je kan ook bovenstaand formulier invullen.

Vermeld datum, uur en het aantal leerlingen.

Tarieven

Leerlingen van Berlaarse scholen betalen 4 euro per ticket. Leerlingen van niet-Berlaarse scholen betalen 6 euro per ticket. De begeleiders kunnen de voorstelling gratis bijwonen.

Het totaalbedrag betaal je achteraf via factuur.