The Chachas

Dans met mij tot morgenvroeg
Muziek, Voor senioren, Entertainment

De jaren vijftig, zestig en zeventig. Toen mensen nog een hele nacht gingen dansen op livemuziek! In ieder dorp, elke stad waren er orkestjes. In de jaren ‘80 met de opkomst van Deejays verdwenen helaas de balorkesten. De beste muzikanten vonden onderdak als backing- of begeleidingsmuzikant van bekende soloartiesten. Maar nu is het balorkest weer helemaal terug met The Chachas.

Deze fenomenale band is samengesteld uit muzikanten die in een (ver) verleden zelf alle baancafés, casino’s, chique hotels en theaterzalen afschuimden met hun orkestjes. The Chachas hebben honderden liedjes op het repertoire staan. Of het nu een nummer van Tom Jones, Will Tura, ABBA of Jerry Lee Lewis is, ze spelen de pannen van het dak met als enige doel u een namiddag lang op de dansvloer te houden! Herbeleef samen met The Chachas de sfeer en het dansplezier van de balorkesten.

met: Romain Schoonis (gitaar), Marc Stoffelen (bas), Marc Stans (keyboard), Jan Cuyvers (drum), Willy Versweyveld (trompet), Bert Gilis (sax) en Amaryllis Temmerman (zang)

Tarieven

Basistarief: 16.00 euro

Vriendenpas: 13.00 euro