Fleetwood Mac - The Incredible Story

Uniek eerbetoon aan de iconische Brits/Amerikaanse band
Muziek

In een ruim twee uur durend theaterconcert word je meegenomen op ontdekkingsreis in het wondere universum van deze legendarische groep. Een oeuvre om van te watertanden, gekruid met een onwaarschijnlijk verhaal om van te smullen. De show bevat niet alleen prachtige live uitvoeringen van tal van hits als 'Oh Well', 'Don’t Stop', 'Big Love', 'Dreams' en 'Everywhere', maar heeft ook aandacht voor de vele intriges en dramatische ontwikkelingen binnen de band, mooi geïllustreerd in tekst en beeld. Een absolute must-see voor elke Fleetwood Mac fan en als je het nog niet was, dan ben je het zeker na het zien van dit concert.

Vijf seizoenen en meer dan 150 concerten loopt deze productie al in Nederland. Met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival. Deze 7-koppige groep is één van de meest geroemde live bands van de lage landen. Dat bewijst ook het nog steeds groeiend succes van deze Fleetwood Mac live-docu.

Op vrijdag 19 april 2024 komt de band naar Berlare bij SUCH A NIGHT voor een concert! Tickets: € 24. Hier te bestellen vanaf 3 januari 2024. 

 

Tarieven

Basistarief: 24.00 euro

Fleetwood Mac - The Incredible Story

24.00 euro
Kalender