Lifetime achievement award voor Marc Duquet

Op vrijdag 25 februari werden sportlaureaten uit diverse sporttakken gehuldigd tijdens het Berlaarse sportgala @home. Elke laureaat ontving een trofee en aperobox, aan huis geleverd.

De 67-jarige Marc Duquet werd extra in de bloemetjes gezet met een "Lifetime achievement award" voor zijn jarenlange inzet in de sportwereld. Zo vierde Marc in 2021 zijn 50e jaar als wielertoerist en is hij een gewaardeerd bestuurslid bij WTC De Dorpsvrienden vzw. Met De Dorpsvrienden is hij sinds 1984 tot op heden actief betrokken bij de organisatie van tal van cyclotochten, VTT-organisaties, wielerwedstrijden op de weg en veldritten.

Hij is een manusje-van-alles in verschillende zaken die rond wielersport draaien. Ook gemeente Berlare wenst Marc enorm te bedanken voor zijn inzet: draaischijf om seingevers te plannen tijdens tal van sportwedstrijden op de openbare weg, medewerking tijdens triatlon Donkmeer, peter van onze lokale mountainbikeroute, drijvende kracht achter tal van evenementen... En ga zo maar door