Start wekelijkse sportlessen

Wat?

Gemeente Berlare organiseert sportlessenreeksen voor verschillende doelgroepen van september tot eind juni. De lessen starten in de week van 11 september 2023 en vinden elke week plaats, behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

Een overzicht van de lessen (en de mogelijkheid om beurtenkaart aan te kopen en in te schrijven) kan je hier terugvinden.

Digitale beurtenkaart

Nieuw vanaf dit jaar is een digitaal beurtensysteem. Je koopt je beurten verplicht online aan en schrijft ook online in voor de gewenste les(sen). Voor seniorenlessen verandert niets.

Hoe neem ik deel?

Stap 1: Aanmaken van een account op berlare.i-active.be. Voor de mensen met kinderen die naar de IBO, multimove of sportkampen komen, best ook jullie kinderen als relatie al toevoegen in de account.

Stap 2: Je koopt een digitale beurtenkaart (1,10 of 30 beurten) aan voor de danslessen of voor multimove. Voor de seniorenlessen blijven we met papieren beurtenkaarten werken.

Stap 3: Reserveren doe je online en is verplicht! NIET INGESCHREVEN = GEEN DEELNAME

Handig om te weten:

  • Je kan inschrijven zo lang er plaats is, tot 5 minuten voor de les start.
  • Je kan kosteloos annuleren tot 2 uur voor de start van de les. Indien tijdig geannuleerd, komt de beurt er terug bij.  
  • Enkel de lessen voor het profiel waarmee je bent aangemeld kan je zien in de kalender. Voor multimove zal je in de kalender dus jouw kind moeten selecteren. Heeft jouw kind niet de juiste leeftijd zal de les niet zichtbaar zijn.
  • De inschrijvingen staan op naam en je kan enkel voor jezelf en of relatie (kind, partner) reserveren dat de juiste leeftijd heeft. De reden hiervoor is omdat we voordien niet alle namen kregen en dit noodzakelijk is voor de verzekering.
  • Je kan maximum 4 weken vooruit reserveren.
  • Deelname wordt gecontroleerd door lesgever en zaalwachter.
  • Wie graag 1x wil proberen kan ook 1 losse beurt aankopen.
  • Een account maak je best aan via de pc.
  • Je kan ook via google de App downloaden. Meer info op de homepage van het portaal.
  • Om in te loggen dien je jouw accountnummer bij de hand te houden. Dit krijg je via mail na het aanmaken van jouw account.

Heb je nog een papieren beurtenkaart met geldige beurten?
Deze beurten ben je niet kwijt. Koop alvast een nieuwe (digitale) beurtenkaart en breng jouw oude beurtenkaart voorzien van jouw gegevens op de achterkant binnen in Onthaalpoort Donkmeer of gemeentehuis vóór 29 september. Achterliggend worden jouw resterende beurten toegevoegd aan jouw account.

 

Hou de facebookpagina in het oog voor eventuele meldingen rond de lessen.