Reserveer je vergader-, feest- of sportzaal online

Nieuwe module dit najaar in werking

Een gemeentelijke vergader-, feest- of sportzaal huren? Tot voor kort een hele klus met heen-en-weergemail over data en beschikbaarheden. Met de nieuwe online module is dat vanaf nu verleden tijd.

Of het nu gaat om een zaal in CC Stroming, oud-gemeentehuis Overmere of Uitbergen, Feestzaal Overmere, Festivalhal Donkmeer, SCC De Venne of een van onze sporthallen: we beschikken als lokaal bestuur over heel wat infrastructuur die we ten dienste stellen van onze verenigingen.

Via de nieuwe reservatiemodule wordt zo’n zaal reserveren een stuk eenvoudiger:

  1. Via het account van je vereniging krijg je toegang tot de verhuurkalender. Zo zie je in één oogopslag welke zalen beschikbaar zijn op welke momenten.
  2. In enkele muisklikken dien je je aanvraag tot reservatie in.
  3. Via het platform blijf je op de hoogte van de status van je aanvraag en de factuur die ermee gepaard gaat.

Vanaf heden kunnen er opnieuw zalen digitaal gereserveerd worden via www.berlare.i-active.be. De gekende/erkende verenigingen kregen een uitnodigingslink om hun account aan te maken. Alle andere gebruikers dienen zelf een account aan te maken. Meer info over de zaalverhuur, zie reglement.

Concreet zijn de accounts van de verenigingen die vroeger al eens een zaal reserveerden overgezet. Zij ontvingen van ons een mail om hun account te activeren op het nieuwe platform. Wie nog niet in het systeem zit, zal een nieuwe account kunnen aanmaken.

Meer info:         052 43 25 61 en sport@berlare.be
                        052 43 25 50 en cultuurhuis@berlare.be