Cultuursite wordt Cultuurhuis Stroming

Ontdek, beleef en ontmoet

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we met vereende krachten voor een nog betere dienstverlening kunnen zorgen, werden CC Stroming, de bib en de KUNSTacademie onlangs samengevoegd tot één dienst: Cultuurhuis Stroming. Met een nieuwe naam kwam eveneens een nieuwe huisstijl. De ploeg van elf polyvalente medewerkers zwaait de deur open voor iedereen.

Cultuurhuis Stroming staat in voor het brede sociaal-culturele aanbod in Berlare. De medewerkers boksen niet alleen een boeiend programma ineen, maar helpen ook lokale verenigingen en particulieren met hun sociaal-culturele projecten. Deze nieuwe samenwerking tussen de bibliotheek en het cultuurcentrum, met de KUNSTacademie als voorname partner, wil inspelen op de sociale en technologische uitdagingen van nu en later. Het Cultuurhuis wordt zo een ontmoetingsplaats waar alle inwoners welkom zijn als publiek én partner. Cultuurhuis Stroming wil een plek zijn waar kennis, kunst, cultuur en ontmoeting samenkomen in een warme, dynamische en hulpvaardige sfeer. 1 + 1 = 3 

Cultuurhuis Stroming heeft voortaan één balie, één team en is op Facebook en Instagram te vinden onder één naam. Je kan er terecht om een boek te ontlenen, een ticket te bestellen of een zaal te reserveren.

Bij een naamsverandering hoort een nieuwe huisstijl. Er werd gekozen voor een toegankelijk logo waarbij de drie golven de drie partners van het Cultuurhuis voorstellen: bib, cultureel centrum en academie.

Start ticketverkoop

De ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024 start op 15 juni om 17 uur. We verwelkomen je graag! Vanaf dit nieuwe seizoen voeren we ook de vriendenpas in: een digitale pas waarmee je 3 euro korting krijgt op de standaardtarieven in het eigen aanbod. De pas kost 10 euro en je kan hem vanaf 5 juni aankopen op deze website.