Corona

Update

Geen voorstellingen in januari 2022.

Alle voorstellingen van januari (De Grote Foulée, Steven Goegebeur, Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, lezing IJstijdfossielen, kinderfilm 'Hallo wereld') zijn geannuleerd omwille van de onzekere coronaomstandigheden. 

De schoolvoorstelling Rita door Bronks gaat wel door.

Ook de exposities van Nico de Kind en de IJstijdfossielen zijn te bezoeken. 

Je kan wel reeds tickets bestellen voor de voorstellingen die terug doorgaan vanaf februari.

Voor alle evenementen hanteren we het Covid Safe Ticket. De mondmaskerplicht (+ 6 jaar) geldt altijd, ook tijdens de voorstelling.

Op https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket vind je alle info over wat het Covid Safe Ticket is en hoe je dat kan downloaden. Op https://covidsafe.be/nl/veelgestelde-vragen worden veelgestelde vragen over het Covid Safe Ticket beantwoord.

Ons team scant je Covid Safe Ticket aan de ingang van de theaterzaal. 

Kom op tijd en zorg ervoor dat je de nodige documenten meteen kan tonen.

  • Toon je je covid safe ticket op je mobiele telefoon, klik dan op het vakje ‘vaccin 2/2’; wij scannen deze QR code.
  • Toon je je covid safe ticket op papier, zorg er dan voor dat de code niet gekreukt is zodat wij ze makkelijk kunnen scannen, en hou een identiteitsbewijs bij de hand.

Krijgen wij een negatieve melding op het scherm, of kan je de juiste documenten niet voorleggen waardoor wij het Covid Safe Ticket niet kunnen scannen, dan kunnen we je helaas geen toegang geven tot de theaterzaal. We vragen je begrip hiervoor.

Expo's in de galerie van CC Stroming zijn toegankelijk zonder reservatie en zonder Covid Safe Ticket. Een mondmasker is wel verplicht.