Eaulalala! Muziek en sfeer op het Donkmeer

Elke donderdag en vrijdag in juli en augustus

Hoera! We kunnen deze zomer weer ons hartje ophalen aan een stevige portie muziek, film, dans en comedy! In juli en augustus geniet je elke donderdag en vrijdag van een topper uit diverse genres. Helemaal coronaproof op de openluchtscène op het Donkmeer.

Om gekende redenen geen Waterfeesten en Berlare Zingt dit jaar, wél de hele zomer lang populaire en culturele pareltjes op het Donkmeer. In juli en augustus bieden we elke donderdag en vrijdag een voorstelling aan van ongeveer een uur. Zowel het podium als de zitplaatsen bevinden zich op het ponton, het Donkmeer doet dus dienst als prachtige natuurlijke schouwburg.

Gratis op donderdag, voor een prikje op vrijdag

De voorstellingen op donderdag zijn gratis. Op vrijdag betaal je 8 euro (+16 jaar) of 2 euro (kinderen geboren na 1 januari 2005). Met de UiTPAS aan kansentarief betaal je 1,50 euro voor een vrijdagvoorstelling. Regent het? Dat kan de pret niet bederven: de zitplaatsen zijn immers overdekt.

Je reserveert best vooraf je tickets, want het aantal plaatsen is beperkt. Dat kan vanaf dinsdag 1 juni online of op weekdagen in Onthaalpoort Donkmeer. Aan de avondkassa zijn er tickets verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De deuren gaan telkens een half uur voor aanvang open en de plaatsen zijn niet genummerd.

Het volledige programma ontdek je hier.