Huur voortaan een zaal online!

Wie een zaal in het Cultuurhuis, SCC De Venne, Feestzaal Overmere of de Festivalhal wilde huren, moest hiervoor telefonisch of via mail contact opnemen met de zaalverantwoordelijke of een medewerker van Cultuurhuis Stroming. Hier komt verandering in en voortaan kan je je zalen online huren.  De verschillende zalen voor vergaderingen, socio-culturele activiteiten, feesten, recepties … kan je online reserveren via I-active. Bovendien kan je ook de beschikbaarheid van een zaal via dit platform raadplegen.

Registreer je als nieuwe gebruiker
Wil je voor het eerst een zaal reserveren? Neem contact op met het Cultuurhuis dan zorgen wij voor jullie registratie en bezorgen we jullie een login. 

Aanvraag indienen
Surf naar https://berlare.i-active.beVia ‘Nieuwe aanvraag’ kan je het reservatieschema raadplegen. Hier zie je welke zalen op welk moment nog vrij zijn. Plaats je cursor in de kalender op je gekozen tijdstip en klik op ‘Nieuwe reservatie’. Vul de nodige gegevens in en verstuur. Na je aanvraag ontvang je een bevestigingsmail. Pas dan is je reservatie definitief goedgekeurd.

Praktisch

De facturatie verloopt via het nieuwe platform I-active. Voor vragen of onduidelijkheden over het aanmaken van een account, een zaalreservatie of je eindafrekening kun je contact opnemen met Cultuurhuis Stroming via 052 43 25 50 of cultuurhuis@berlare.be.
Voor alle praktische afspraken zoals een rondleiding vooraf, ophalen en terugbrengen sleutel … moet je nog steeds contact opnemen met de zaalverantwoordelijke.

Download de handleiding.

Download de powerpoint en volg stap per stap.